ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κάψουλες ενεργοποίησης του μαυρίσματος

Οι κάψουλες Sunissime προετοιμάζουν την επιδερμίδα πριν την πρώτη έκθεση τον ήλιο. Ενισχύουν την προστασία της επιδερμίδας, ενώ αναδεικνύουν και παρατείνουν το μαύρισμα.

Το μυστικό τους
Ένα αντιοξειδωτικό σύμπλοκο από Βιταμίνη Ε και Σελίνιο το οποίο συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ SPF15, 30, 50

Η πρώτη αντηλιακή σειρά, εμπνευσμένη από τη φωτοθεραπεία, εμπλουτισμένη με φίλτρα υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος (ακτίνες UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία)


Εκτός από την προστασία της επιδερμίδας, τα προϊόντα της σειράς Sunissime προσφέρουν δράση ολική αντιγήρανσης προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας: ρυτίδες, κηλίδες και αφυδάτωση από την έκθεση στον ήλιο.

Το μυστικό της
Φίνες υφές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Η πρώτη σειρά για μετά τον ήλιο εμπνευσμένη από την κρυοθεραπεία η οποία μειώνει αμέσως τη θερμοκρασία της επιδερμίδας και καταπραΰνει την αίσθηση της έντονης ζέστης.


Μετά την έκθεση στον ήλιο, η σειρά προϊόντων Sunissime για μετά τον ήλιο, επανορθώνει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της φωτογήρανσης ενώ παρατείνει το μαύρισμα χάρη στα ενεργά πεπτίδια που περιέχει.

Το μυστικό της
Η δροσερή υφή της και το ακαταμάχητο άρωμα λευκών λουλουδιών.

NEO
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ SUNISSIME

Τα προϊόντα Sunissime τώρα είναι πλέον διαθέσιμα σε πρακτική, εύκολη στη μεταφορά, συσκευασία ταξιδιού. Απολαύστε ανέμελα τον ήλιο, έχοντας την επιδερμίδα σας προστατευμένη!

Διαθέσιμα σε φαρμακεία και πολυκαταστήματα.

Cica-Filler pharmacist
Από τη δημιουργία τους το 1975, τα εργαστήρια Lierac συνεργάζονται με τους φαρμακοποιούς ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι σύμβουλοι - φαρμακοποιοί θα σας προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές που χρειάζεστε.

Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας κοντά σε: Η θέση μου Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας κοντά σε: (= formattedAddress =) Αποτελέσματα για την αναζήτησή σας για: (= filteredAddress =)

  • Η διεύθυνση δεν αναγνωρίστηκε"," σας παρακαλούμε δώστε ακριβή στοιχεία.
  • Ο γεωεντοπισμός είνα αδύνατος.
  • Δυστυχώς κανένα κατάστημα δεν είναι διαθέσιμο για την αναζήτησή σας: Η θέση μου (= formattedAddress =)
  • Επέκταση της αναζήτησής μου σε: