Γίνεται φόρτωση...

Premium ΚΑΨΟΥΛΕΣ Συμπλήρωμα Διατροφής

Το εξαιρετικό Συμπλήρωμα για το Δέρμα
ΚΑΨΟΥΛΕΣ Συμπλήρωμα Διατροφής

30capsules
Με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα αντιγήρανσης, η αντιγηραντική σειρά Premium εμπνεύστηκε από την αναγεννητική ιατρική, μια υποσχόμενη επιστημονική τεχνική η οποία συμβάλλει στην ώθηση της αναγέννησης των κυττάρων με σκοπό την αναδόμηση των ιστών.
Με δεδομένο πως η ομορφιά προέρχεται και από το εσωτερικό του σώματος, τα εργαστήρια Lierac πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας, για πρώτη φορά, ένα συμπλήρωμα διατροφής ώστε να καταναλώνεται σε συνδυασμό με την απόλυτη σειρά αντιγήρανσης: PREMIUM The Capsules.
Για τισ συγκεκριμένες κάψουλες, οι ειδικοί των εργαστηρίων Lierac, επέλεξαν ένα μοναδικό συνδυασμό των καλύτερων ενεργών συστατικών αντιγήρανσης στην βέλτιστη ποσότητα. Το συμπλήρωμα διατροφής είναι σχεδιασμένο με μία τεχνολογία κάψουλας η οποία εγγυάται τη βέλτιστη διάσπαση (βιοδιαθεσιμότητα), επιτρέποντας στο σώμα να απορροφήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό τα ενεργά συστατικά τα οποία θα δράσουν στην επιδερμίδα. Έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε πολύτιμα έλαια, βιταμίνες και μέταλλά οι Premium Κάψουλες προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες. 

+(= :: productData.typology.attributes.loyaltyPointAction.value.common.point =) pts

Τα εμβληματικά προϊόντα

Ανακαλύψτε περισσότερα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα

Βρείτε μας στον χάρτη

Επιλέξτε το κοντινότερο σημείο πώλησης LIERAC

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ