Το σύμπλοκο D-GLYOX, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ

Γύρω στα 40, ο χρόνος αρχίζει να αφήνει τα σημάδια του στο πρόσωπο μας. Οι ρυτίδες εγκαθίστανται, η επιδερμίδα χάνει την ομοιογένεια της (απώλεια σφριγηλότητας, τραχειά επιδερμίδα) και την ομοιομορφία της (μουντή επιδερμίδα, χρωματικές αλλοιώσεις).

Στην αρχή αυτού του φαινομένου: η ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗ, προκύπτει από την οξείδωση της γλυκόζης. Η ζάχαρη που δημιουργείται κολλάει στις βασικές πρωτείνες του δέρματος, τις υποβαθμίζει και προκαλεί τον σχηματισμό των γλυκοτοξινών (πρωτείνες κατεστραμένες η AGEs) οι οποίες απορυθμίζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό. Οι δερματικές ίνες μεταλλάσονται, η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων επιβραδύνεται, οι τοξίνες συγκεντρώνονται μέσα στα κύτταρα και προκαλούν το 'καφέ' χρώμα της επιδερμίδας.

Για να αναχαιτίσουν αυτό το φαινόμενο, τα Εργαστήρια της Lierac ανέπτυξαν το σύμπλοκο D-GLYOX -ευρεσιτεχνία κατατεθειμένη- ένα μοναδικό συνδυασμό τριών δραστικών αντιγηραντικών συστατικών: άνθη ροδιάς, ακακία Κωνσταντινουπόλεως και πεπτίδια εμπλουτισμένα με λιποσώματα. Αυτό το σύμπλοκο, εμπλουτισμένο και με υαλουρονικό οξύ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, προλαμβάνει το φαινόμενο, αποβάλλει τις γλυκοτοξίνες και επανακινεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Τα άνθη της ροδιάς

Η ακακία

Το πεπτίδιο εμπλουτισμένο με λιποσώματα

Υαλουρονικό Οξύ