1975, Από το ιατρείο στο εργαστήριο κοσμητολογίας

Πρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική στη Γαλλία, ιδρυτικό μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και του πρώτου κέντρου ιατρικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ο ιδρυτής των Εργαστηρίων LIERAC Paris είχε την πεποίθηση, από τότε που γεννήθηκε η μάρκα το 1975, ότι η δερμοκοσμητολογία μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο όταν βασίζεται σε στοχευμένα και συμπυκνωμένα ενεργά συσταστικά που έχουν προέλθει από τις τελευταίες ανακαλύψεις της ιατρικής και έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές.

Συνεργασίες διεθνούς φήμης

Με την πεποίθηση ότι η προηγμένη ιατρική έρευνα ανοίγει τον δρόμο για τα δερμοκαλλυντικά του μέλλοντος, τα Εργαστήρια LIERAC Paris έχουν εδραιώσει συνεργασίες με κορυφαία ιδρύματα επιστημονικής έρευνας, όπως το INSERM, τη Γαλλική Εταιρεία Βιολογίας της εξωκυττάριας μήτρας (πρώην Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού), το Οφθαλμολογικό Ίδρυμα Adolphe de Rothschild ή ακόμη το CNRS.

Η γαλλική κομψότητα

Στη Γαλλία γεννήθηκε η Υψηλή Ραπτική, που είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας. Συνεχίζοντας την παράδοση της γαλλικής υπεροχής, τα Εργαστήρια LIERAC Paris αποδεικνύουν, από τη μέρα της ίδρυσής τους, ότι είναι εφικτό να συνδυάζεται η καινοτομία αιχμής με την απόλαυση. Την απόλαυση να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης με άκρως θηλυκές συσκευασίες. Την απόλαυση να αγγίζεις την κρέμα σου στο βάζο και να ανακαλύπτεις μία κρεμώδη υφή που απλώνεται βελούδινα στην επιδερμίδα. Την απόλαυση να σαγηνεύεσαι από εκλεπτυσμένα αρώματα που σε προκαλούν να χαλαρώσεις.