Προϊόντα & Μάρκα

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των προϊόντων;

Όταν η ελάχιστη διάρκεια ζωής των καλλυντικών μας είναι μικρότερη από 30 μήνες, αναγράφεται στα προϊόντα μας η ημερομηνία λήξης.
Όταν η ελάχιστη διάρκεια ζωής των καλλυντικών μας είναι πάνω από 30 μήνες, στα προϊόντα αναγράφεται η μέγιστη διάρκεια χρήσης μετά το άνοιγμα (PAO). Απεικονίζεται με ένα σύμβολο το οποίο δείχνει ένα βαζάκι κρέμας ανοιχτό, ενώ ακολουθεί η διάρκεια χρήσης σε μήνες. 

Ένα προϊόν σας μου προκαλεί αλλεργική αντίδραση
Καθώς ακολουθούμε το πλαίσιο επαγρύπνησης για τα καλλυντικά προϊόντα και προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα την αντίδραση που σας προκάλεσε το προϊόν, μπορείτε να μας στείλετε το όνομά, το επώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου, το e-mail σας, καθώς και το όνομα του προϊόντος, στην ακόλουθη διεύθυνση: info@alesgroupe.gr

Μπορείτε να μου στείλετε δείγματα;
Δεν στέλνουμε δείγματα ταχυδρομικώς. Τα δοκιμαστικά δείγματα παρέχονται αποκλειστικά στα σημεία πώλησης, στα οποία μπορείτε να λάβετε συμβουλές και να δοκιμάσετε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Εκεί θα βρείτε επίσης tester που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την υφή και το άρωμα πολλών προϊόντων.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα LIERAC στην εγκυμοσύνη και/ή τον θηλασμό;
Από ό,τι γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν αντενδείξεις όσον αφορά τη χρήση των προϊόντων μας κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, η χρήση αιθέριων ελαίων ενδέχεται να αντενδείκνυται. Επίσης, σας συνιστούμε να ζητήσετε τη γνώμη του γιατρού σας, μιας και κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Τα προϊόντα LIERAC δοκιμάζονται σε ζώα;
Σεβόμενοι τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που διέπουν το θέμα αυτό, δεν πραγματοποιούμε δοκιμές σε ζώα.

Τα προϊόντα LIERAC είναι φαγεσωρογόνα;
Δεν χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας ουσίες που θεωρούνται φαγεσωρογόνες.

Θα ήθελα να συμμετάσχω εθελοντικά σε κλινικές δοκιμές προϊόντων. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;
Δεν χρησιμοποιούμε εθελοντές για τις κλινικές μελέτες μας. Οι εν λόγω μελέτες, για λόγους αντικειμενικότητας και εμπιστευτικότητας, πραγματοποιούνται σε ανεξάρτητα εργαστήρια που διαθέτουν δικές τους ομάδες συμμετεχόντων.

Πώς μπορώ να έχω τον κατάλογο συστατικών ενός προϊόντος;  
Ο πλήρης κατάλογος συστατικών αναγράφεται σε κάθε προϊόν, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Πώς μπορώ να λάβω πληροφορίες για τη μάρκα σας;

Για να λάβετε πληροφορίες για τη μάρκα LIERAC, απευθυνθείτε στα σημεία πώλησης που εμπορεύονται προϊόντα μας. Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων, δυστυχώς δεν μπορούμε να τις ικανοποιήσουμε όλες. Για τον λόγο αυτόν, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες.